​Vores centre er åbne for træning alle dage fra kl. 05 - 23

TRÆNINGSUDSTYR

VI TILBYDER DET BEDSTE UDSTYR FRA CYBEX

EN CYBEX ARC TRAINER

Forbrænder flere kalorier end Precor AMT og EFX.

Se pdf om fitnessmaskinen »

Du kan læse mere on Cybex her »

CYBEX ARC TRAINER

Forbedrer underkroppens funktionelle styrke.

Se pdf om fitnessmaskinen »

Du kan læse mere on Cybex her »

CYBEX BRAVO™

Giver 212% større arbejdsbyrde og 184% større aktivitet omkring Core-muskulaturen end en fritstående maskine med kabeltræk.

Se pdf om fitnessmaskinen »

OCTANE PRO 3700

Octane Pro 3700 er vores mest solgte crosstrainer og er uden sammenligning det produkt, hvor vi får flest positive tilkendegivelser fra både centerledere, instruktører og medlemmer.

I modsætning til traditionelle crosstrainers, tilbyder Octane en varieret og motiverende træning i form af de mange forskellige features, såsom separat modstand i armene, ekstra belastning i benene, interval træning og meget mere.

Læs mere om maskinen her »

OCTANE XR6000

Octane XR6000 er et fantastisk alternativ til alle de medlemmer der ønsker en siddende træningsform.

Sammenlignet med en sofa-cykel forbrænder man 23% flere kalorier på en XR6000 og samtidig aktiveres ballemusklen ( gluteus) i langt højere grad.XR6000 indeholder en lang række programmer og personlige træningsintervaller som brugeren selv kan definere.

Læs mere om maskinen her »

TOMAHAWK

Efter en inspirationstur til USA i 1995 udviklede tyskeren Bernd Puerschel sin første indendørs spinning-cykel. Succesen kom øjeblikkeligt og i takt med at man øgede sine distributionskanaler, voksede virksomhedens markedsandel stødt i slutningen af 90’erne.

I år 2000 trådte man ind på det amerikanske marked som led i en ny global distributionsplan. I dag er Tomahawk-cyklen blandet verdens mest solgte spinning-cykler. Den europæiske distribution styres fra Tyskland.

Læs mere om maskinen her »

THORAXTRAINER®

ThoraxTrainer® er en dansk opfindelse. Idémændene bag opfindelsen er professionelle skiløbere, der oprindeligt ønskede at bringe langrendssporten indendørs. ThoraxTrainer® er dog så effektiv at mange andre professionelle sportsudøvere har taget metoden til sig og bruger ThoraxTrainer® i deres forberedelser til store konkurrencer samt til optimering af deres teknik, idet ThoraxTrainer® som én af få træningsmetoder styrker din core muskulatur og dermed din stabilitet, samtidig med styrke, kondition og udholdenhed:

Fordele

  • ThoraxTrainer® giver dig alle træningseffekter og fordele fra langrend - verdens mest konditionskrævende idræt.
  • ThoraxTraineren aktiverer som den eneste fitnessmaskine, samtlige muskler på en gang!
  • Derfor er det verdens mest effektive og komplette træningsform.

Læs mere om maskinen her »