​Vores centre er åbne for træning alle dage fra kl. 05 - 23

CYBEX

​Cybex International A/S er den førende producent af fitnessudstyr gennemført ned til mindst detalje. Virksomheden blev grundlagt i slutningen af 1960’erne og er i dag en af de mest respekterede producenter.

Produktlinjen hos Cybex indeholder et stort sortiment i topkvalitet til både styrke- og kredsløbstræning. Udstyret sælges i 87 lande verden over og i Danmark kun hos MedicSport.

Cybex har altid været på forkant med udviklingen og er nyskabende, både når det gælder design og lang levetid. Cybex tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser, og derfor er udstyret altid biomekanisk korrekt, således at den enkelte bruger opnår optimal træning.

BIOMEKANIK

Cybex styrketræningsmaskiner er konstrueret efter kroppens naturlige bevægelsesmønster.

Maskinerne har variabel modstand. Dvs. vægten er lettere at løfte i de positioner hvor brugeren er svag og hårdere at løfte, der hvor brugeren er stærk.

Dette giver maksimal belastning på musklerne og minimal belastning på leddene.

Cybex tilbyder både maskiner med et fast bevægelsesmønster, og et brugerdefineret. Dette giver stor variation for den enkelte bruger, som med tiden kan udføre mere avancerede øvelser.

INDSTILLINGSMULIGHEDER

Cybex’s filosofi bygger på at alle brugere, uanset størrelse, får en sikker og effektiv træning når de anvender en Cybex-maskine. Derfor er maskinerne udstyret med relevante indstillings­muligheder, således at disse tilpasses brugerens krop.

UNIKT VÆGTØGNINGSSYSTEM

På hovedparten af maskinerne kan vægten finjusteres med 2,3 kg intervaller ved blot at dreje på den gule knap. Derved slipper brugeren for besværlige ekstra vægte.

KONTRAVÆGT

De maskiner som har tunge konstruktioner (f.eks. armene på en skulderpres) har indbygget kontravægt, således at brugeren kun løfter selve vægtstakken. Dette er især relevant for ­ældre og svage brugere, der ønsker den lavest mulige startvægt.

BEVÆGELSESBEGRÆNSER

Bevægelsesbegrænseren kan tilpasses den ønskede startposition med 10 graders intervaller og det indbyggede kamhjul sørger samtidig for, at styrkekurven er korrekt gennem hele ­øvelsen.

ØVELSESILLUSTRATIONER OG PROGRAMMER PÅ DANSK

Styrketræningsmaskinerne har danske øvelsesillustrationer. På kredsløbs- produkterne er både display og programmer på dansk.

Læs mere på: www.cybexintl.com

Se Cybex trænings-videoer og My Cybex Profiles her.

Hent gratis Bravo app fra iTunes her.